Openingstijden: Di - Za 10.30 - 23.00u | Zo 10.30 - 21u | Wo Damesdag | Ma gesloten

Zweethut @ Top Alivio 20 & 30 (damesdag) januari 2019

Het zweethutritueel zoals Marja het begeleid, is gebaseerd op de traditie van de Noord Amerikaanse Indianen. Het is veel meer dan een fysieke reiniging. Het is zuivering van lichaam, hart en ziel. De zweethut, de baarmoeder van Moeder Aarde, staat symbool voor de vrouwelijke energie. In een Vuur, symbool voor de mannelijke energie, worden stenen verhit. Deze stenen, het Stenen Volk, worden door de vuurman of vuurvrouw roodgloeiend de hut ingedragen en maken op die manier een verbinding tussen mannelijk en vrouwelijk.

In de hut is het aarde donker. Je zit op een handdoek op de Aarde rond de gloeiend hete stenen. De ceremonie bestaat uit 4 rondes, waarin we healing vragen, persoonlijke intenties uitspreken, zingen, mediteren en dank uitspreken. Tussen de rondes door mag je naar buiten om af te koelen en water te drinken.

Marja is beide dagen al om 11:00 aanwezig om alles voor te bereiden.
Dit geheel volgens Indiaans ritueel.

Je bent dan ook van harte welkom om ook hier al aan deel te nemen.

GEEF JE SNEL OP WANT HET AANTAL PLAATSEN IS BEPERKT!

DETAILS

  • Datum: zondag 20 januari en woensdag (damesdag) 30 januari
  • Tijd: De hutten starten om 14:30
  • Kosten: € 20,00 p.p exclusief sauna-entree, inclusief soep met brood na afloop.
  • Locatie: Indiaanse zweethut (Deze plek vindt u tegenover de panorama sauna aan de achterkant van het pand)