Openingstijden: Di - Za 10.30 - 23.00u | Zo 10.30 - 21u | Wo Damesdag | Ma gesloten

Workshop Ademhaling op 22 december 2019

Ademhaling en gezondheid.

In een korte interactieve lezing laat Jan van Zuijlen u waarnemen welke misverstanden er zijn rond onze ademhaling. Door zelf te ervaren zult u merken dat ademhaling juist beter werkt als we minder ademhalen.
Jan legt verder uit hoe we met alleen minder ademen ons lichaam kunnen aansterken zodat vele klachten al snel gaan verdwijnen. Zeker voor de komende winterperiode is het belang van het begrijpen van ademhaling erg belangrijk. Met minder ademen gezond de winter door.

Lezing 13:00-14:00 uur
Reserveren niet nodig.

Meditatie

Ga mee op reis in een geleide meditatie met klanken, gong, klankschalen, hang drum, sjamanendrum, momenten van stilte, momenten van inzicht. Kom tot rust in een rustige omgeving en laat je meedrijven in het verhaal.

Jan van Zuijlen is opgeleid Buteyko ademtrainer en aangesloten bij het Buteyko instituut in Moskou, yoga en tai chi leraar. Hij geeft ontspanningsmassages en reiki sessies. Hij werkt vooral in Limburg en vanuit zijn praktijk in Haelen.

Voor deelname aan de meditatie dient u te reserveren.

  • Meditatie 1) 15:00 – 16:00 uur
  • Meditatie 2) 17:00 – 18:00 uur

DETAILS

  • Datum: 22 december 2019
  • Kosten: Gratis
  • Locatie: Rustruimte (Deze ruimte bevind zich op de boven verdieping, aan de rechterkant het trapje op)