Openingstijden: Di - Za 10.30 - 23.00u | Zo 10.30 - 21u | Wo Damesdag | Ma gesloten

Klankschalen-sessies met Ad Kuik – januari 2020

In samenwerking met Ad Kuik organiseren wij weer een paar heerlijke klankschalendagen!

De klanken van de klankschalen hebben een subtiele werking op ons lichaam en onze geest. Door de diepe ontspannende werking ben je in staat spierspanningen, energieblokkades, stress en problemen los te laten.

Ontspanning van lichaam en geest ontstaat doordat het geluid en de trillingen van de klankschalen je lichaamscellen mee laten resoneren. De resonantie ordent en harmoniseert je lichaam, terwijl de trilling zich een weg baant door het water waaruit je lichaam bestaat. Blokkades kunnen hierbij doorbroken worden, waardoor emoties kunnen/mogen loskomen. Een klankschaalsessie kan/mag best intens zijn, het kan tranen brengen, ontspanning en opluchting. De werking van klankschalen uit zich op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Zaterdag 18 januari:

  • 14:00 klankschalen-sessie
  • 16:00 klankschalen-sessie
  • 19:30 klankschalen-sessie

Zondag 19 januari:

  • 13:00 klankschalen-sessie
  • 15:30 klankschalen-sessie

Wij verzoeken u vriendelijk om vooraf te reserveren.

 

Details

  • Datum: 18 en 19 januari 2020
  • Kosten: Voor deze sessies vragen we een bijdrage van € 8,- p.p. (alleen i.c.m. sauna-entree)
  • Locatie: Tijdens deze dag zijn er sessies van circa 1 uur op onze bovenverdieping.