Skip to content Skip to footer

Acties & events

alle acties & events

GENIET VAN DE SAUNA, HEERLIJKE BEHANDELINGEN EN SPIRITUELE WORKSHOPS

Bij ons draait alles om je “goed voelen”, waarbij puur genieten centraal staat! Ontspan en geniet met korting van je dagje sauna. Van complete arrangementen en spirituele evenementen tot korting op de entree. Bekijk onze lopende acties en plaats je reservering!
Massage aanbieding November & December
November & December ………” Hot-stone maand”. De komende maanden wordt er tijdens de Hot-stone massages gemasseerd met “ Basalt “ stenen. In Basalt komen de energie van aarde en vuur samen. Het geeft kracht en stabiliteit op zowel mentaal, emotioneel als fysiek vlak. Het aardt en helpt negatieve energie en spanning uit het lichaam afvoeren en bevordert een ontspannen houding. De steen activeert ook maar op een zachte manier. Fysiek stimuleert Basalt het zelfhelende vermogen van het lichaam. Een Hot-stone massage met warme Basaltstenen, voor een diep verwarmend effect. Door de warmte en de massage is het mogelijk om dieper in het spierweefsel te komen. Je zult een intense ontspanning ervaren. Hoe bijzonder dat deze kwaliteiten gebruikt kunnen worden tijdens onze Hot-stone-massage. Hot-stone massage (50 min) met “ basalt “ stenen  €62,50 voor € 53,50.
Over ons
Bij Top Alivio draait alles om je “goed voelen”. Wij willen dat onze gasten zich speciaal voelen en zich volledig kunnen ontspannen in een mooie omgeving, waarbij puur genieten centraal staat!
Openingstijden
Ma gesloten
Di – Do 10.00 – 22.30 uur
Vrij – Za 10.00 – 23.00 uur
Zo 10.00 – 21.00 uur
Wo Damesdag
Contact
TOP ALIVIO
Heythuyserweg 1, 6085 NH Horn
schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze acties & events

Top Alivio Feeldgood Spa & Food © 2023. All Rights Reserved