Skip to content Skip to footer

Over ons

Feel Good Spa & Food

LEER TOP ALIVIO KENNEN

Puur ontspannen in een mooie omgeving en genieten van (h)eerlijke hapjes en drankjes.

HISTORIE

Sinds 1983 zit op deze locatie al een sauna gevestigd, toen nog Fit-O-Top. Voor die tijd was het jarenlang een oude kroeg, bekend om zijn lange openingstijden. In 1992 hebben mijn ouders de sauna gekocht en vanaf dat moment ben ik als jonge student van 18 jaar gaan meewerken binnen het bedrijf. In 2002 zijn mijn ouders terug gestapt en sindsdien run ik samen met mijn team Top Alivio.
In de afgelopen jaren is er veel veranderd in de sauna wereld. Grote wellnesscentra zijn geopend door projectontwikkelaars en een breder publiek heeft kennis gemaakt met sauna. In al die jaren zijn wij trouw gebleven aan onszelf: een gemoedelijke en sfeervolle sauna waar bezoekers rust en gezelligheid vinden.
top-alivio-sjoerd-min.jpg

TEGENWOORDIGE TIJD

Het jaar 2017, tijd voor een fris nieuw concept: jonger, frisser, licht, knus, groen, bewust, gezonder, lekker, ontspannen & eerlijk. De woorden waar Top Alivio veel waarde aan hecht. Feel Good Spa & Food wordt de nieuwe pay-off.
Wat blijft: onze gasten een mooie omgeving bieden om te kunnen ontspannen en genieten. Met daarbij mooie en bijzondere producten, voor een eerlijke prijs.
Vooral sinds de komst van mijn twee prachtige kindjes zijn gezondheid en voeding nog belangrijker geworden. Deze waarden willen wij delen met onze gasten. Vandaar onze vernieuwde keuken met tal van heerlijke, lichte en gezonde hapjes en maaltijden. Zo lekker kan gezond zijn!
top-alivio-sauna-ligweide-min.jpg
top-alivio-loungehoek-min.jpg
top-alivio-gezond-eten-restaurant-min.jpg

Boek nu jouw reservering

Sauna's & ruimtes

Top Alivio biedt een ruime keuze aan verschillende sauna’s, maar ook de overige ruimtes dragen bij aan een heerlijk “feel good” moment van totale ontspanning.

Prijzen & arrangementen

Wij bieden gedurende het hele jaar diverse arrangementen, zo is er altijd één die aansluit bij jouw “feel good”-behoefte.

Behandelingen

Een keuze uit (één van) onze rustgevende behandelingen maken jouw ultieme “feel good” wellness dag compleet.

Food & Lounge

In onze keuken worden de heerlijkste maaltijden en hapjes bereid, passend binnen een gezonde levensstijl.
Over ons
Bij Top Alivio draait alles om je “goed voelen”. Wij willen dat onze gasten zich speciaal voelen en zich volledig kunnen ontspannen in een mooie omgeving, waarbij puur genieten centraal staat!
Openingstijden
Ma gesloten
Di – Do 10.00 – 22.30 uur
Vrij – Za 10.00 – 23.00 uur
Zo 10.00 – 21.00 uur
Wo Damesdag
Contact
TOP ALIVIO
Heythuyserweg 1, 6085 NH Horn
schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze acties & events

Top Alivio Feeldgood Spa & Food © 2024. All Rights Reserved