Openingstijden: Di - Za 10.30 - 23.00u | Zo 10.30 - 21u | Wo Damesdag | Ma gesloten
Feel Good Spa & Food

Leer Top Alivio kennen

Puur ontspannen in een mooie omgeving en genieten van (h)eerlijke hapjes en drankjes.

Historie

Sinds 1983 zit op deze locatie al een sauna gevestigd, toen nog Fit-O-Top. Voor die tijd was het jarenlang een oude kroeg, bekend om zijn lange openingstijden. In 1992 hebben mijn ouders de sauna gekocht en vanaf dat moment ben ik als jonge student van 18 jaar gaan meewerken binnen het bedrijf. In 2002 zijn mijn ouders terug gestapt en sindsdien run ik samen met mijn team Top Alivio.

In de afgelopen jaren is er veel veranderd in de sauna wereld. Grote wellnesscentra zijn geopend door projectontwikkelaars en een breder publiek heeft kennis gemaakt met sauna. In al die jaren zijn wij trouw gebleven aan onszelf: een gemoedelijke en sfeervolle sauna waar bezoekers rust en gezelligheid vinden.

Tegenwoordige tijd

Het jaar 2017, tijd voor een fris nieuw concept: jonger, frisser, licht, knus, groen, bewust, gezonder, lekker, ontspannen & eerlijk. De woorden waar Top Alivio veel waarde aan hecht. Feel Good Spa & Food wordt de nieuwe pay-off.

Wat blijft: onze gasten een mooie omgeving bieden om te kunnen ontspannen en genieten. Met daarbij mooie en bijzondere producten, voor een eerlijke prijs.

Vooral sinds de komst van mijn twee prachtige kindjes zijn gezondheid en voeding nog belangrijker geworden. Deze waarden willen wij delen met onze gasten. Vandaar onze vernieuwde keuken met tal van heerlijke, lichte en gezonde hapjes en maaltijden. Zo lekker kan gezond zijn!

top-alivio-sauna-ligweide-min
top-alivio-loungehoek-min
top-alivio-gezond-eten-restaurant-min

Maak direct een afspraak

Prijzen &
Arrangementen

Wij bieden gedurende het hele jaar diverse arrangementen, zo is er altijd één die aansluit bij jouw “feel good”-behoefte.

Behandelingen

Een keuze uit (één van) onze rustgevende behandelingen maken jouw ultieme “feel good” wellness dag compleet.

Sauna's & Ruimtes

Top Alivio biedt een ruime keuze aan verschillende sauna’s, maar ook de overige ruimtes dragen bij aan een heerlijk “feel good” moment van totale ontspanning.

Acties & events

Top Alivio organiseert regelmatig bijzondere events en leuke acties, hou deze website in de gaten of schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.