Skip to content Skip to footer

Zwanger & sauna

Top Alivio heeft alles in huis voor een dag heerlijk genieten en pure ontspanning.

OOK ALS JE ZWANGER BENT

Juist in deze periode kan een dagje wellness wonderen voor je doen. Wel zijn er een aantal belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden, voor de gezondheid van jezelf en je ongeboren kindje.
Ook de mate waarin je lichaam gewend is aan saunabezoek speelt hierbij een rol. Ben je nog nooit naar de sauna geweest, of heel sporadisch, dan is een saunabezoek tijdens je zwangerschap geen goed idee. Wennen aan de sauna èn tegelijkertijd aan je zwangerschap is teveel van het goede voor je lichaam. In dit geval kan je beter kiezen voor een heerlijk ontspannende hoofdmassage in onze salon. Of even het gewicht van je buik niet te hoeven dragen in ons zwembad en daarna lekker rusten in een comfortabele ligstoel. En in onze keuken worden gezonde én verrassende hapjes en maaltijden bereid!
Hieronder geven wij je enkele richtlijnen, maar daarnaast is minstens zo belangrijk: luister naar je eigen lichaam! Voel jij je niet goed, ben je kortademig of duizelig? Stop dan direct!
Heb je nog vragen of twijfel je, onze medewerkers staan altijd voor je klaar.
Wat wel :
Wat niet :
Over ons
Bij Top Alivio draait alles om je “goed voelen”. Wij willen dat onze gasten zich speciaal voelen en zich volledig kunnen ontspannen in een mooie omgeving, waarbij puur genieten centraal staat!
Openingstijden
Ma gesloten
Di – Do 10.00 – 22.30 uur
Vrij – Za 10.00 – 23.00 uur
Zo 10.00 – 21.00 uur
Wo Damesdag
Contact
TOP ALIVIO
Heythuyserweg 1, 6085 NH Horn
schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze acties & events

Top Alivio Feeldgood Spa & Food © 2024. All Rights Reserved