Skip to content Skip to footer

Kinderen en sauna

Top Alivio heeft alles in huis voor een dag heerlijk genieten en pure ontspanning.

ALLEEN OF SAMEN MET JE KINDEREN!

sauna-kinderen.jpg
Ook voor de kleine wellness genieters biedt Top Alivio een dag vol ontspanning.
Kinderen zijn bij ons op alle dagen van 10.00 uur tot 20.30 uur welkom mits zij zindelijk zijn en in het bezit van tenminste één zwemdiploma. Uiteraard verwachten wij dat de kinderen zich als “saunagast” gedragen, andere gasten mogen dus geen overlast van hen ondervinden. De normaal geldende gedragsregels zijn voor kinderen gelijk aan volwassenen en wij stellen daarbij de (volwassen) begeleider verantwoordelijk voor het naleven van onze huisregels.

Veiligheid

Er zijn bij onze baden geen badmeesters aanwezig. Kinderen t/m 14 jaar dienen dan ook onder constante toezicht van de begeleiders te blijven voor een optimale veiligheid en goede orde. Dit geldt uiteraard ook voor het gebruik van alle andere faciliteiten!

Warmte & koude

Kinderen zijn zeer goed bestand tegen kou en warmte. Zij hebben echter een langere tijd nodig om te herstellen. Voorkom dat kinderen vanuit extreme warmte te snel over gaan op andere warme faciliteiten en laat je kind niet langer dan enkele seconden in extreem koude baden verblijven.

Kinderen tot 14 jaar betalen € 18,00 voor de sauna entree. Op deze gereduceerde prijs worden geen extra kortingen verleend.

Wat wel :
Wat niet :
Over ons
Bij Top Alivio draait alles om je “goed voelen”. Wij willen dat onze gasten zich speciaal voelen en zich volledig kunnen ontspannen in een mooie omgeving, waarbij puur genieten centraal staat!
Openingstijden
Ma gesloten
Di – Do 10.00 – 22.30 uur
Vrij – Za 10.00 – 23.00 uur
Zo 10.00 – 21.00 uur
Wo Damesdag
Contact
TOP ALIVIO
Heythuyserweg 1, 6085 NH Horn
schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze acties & events

Top Alivio Feeldgood Spa & Food © 2024. All Rights Reserved