Openingstijden: Di - Za 10.30 - 23.00u | Zo 10.30 - 21u | Wo Damesdag | Ma gesloten

Food & lounge

Food & lounge

Meer dan wellness alleen

Genieten van (h)eerlijk eten en drinken bij Top Alivio

Wij hechten veel waarde aan gezondheid, genieten en ontspannen. Eten en drinken vormen hierbij een belangrijk onderdeel. Ontdek nu zelf onze nieuwe wellness gerechten.  Lees meer over ons of sauna’s & ruimtes.

Het concept

Sauna bezoek draagt bij aan een ontspannen en gezonde levensstijl. “Feel good” staat bij ons centraal, wij willen dat onze gasten zich speciaal voelen en zich volledig kunnen ontspannen in een mooie omgeving, waarbij puur genieten centraal staat.

Onze inrichting is warm en rustig, pure producten en materialen vormen hierbij het uitgangspunt. Door het creëren van verschillende rustruimtes en knusse hoekjes, is de sfeer intiem en warm. Het kleinschalige en persoonlijke karakter van ons saunacentrum blijft essentieel.

Vanaf de binnenkomst tot aan het vertrek naar huis, bieden wij onze gasten rust; ontspanning; puur en gezond, maar bovenal heerlijk eten; ontspannende massages en verfrissende schoonheidsbehandelingen. Kortom, alle ingrediënten om je goed te voelen!

Wij zijn pas tevreden als onze gasten met een grote glimlach de deur uit lopen!

Versbereid uit eigen keuken

Top Alivio beweegt…. Wij hebben voor jullie een menukaart samengesteld vol met “Feel Good” food. Wat is dat? Allereerst erg lekker! Vervolgens zoveel mogelijk lokaal, direct van de boer en waar mogelijk biologisch.

Wij vinden het belangrijk dat ons eten niet alleen heerlijk smaakt en vers is, maar ook past binnen het “feel good” concept. De gerechten uit onze keuken passen prima binnen een gezonde levensstijl en maken jouw wellness dag compleet.

Eet smakelijk en (h)eerlijk!

De keuken is geopend op dinsdag t/m donderdag 12.00 – 20.00 uur, vrijdag & zaterdag 12.00 – 20.30 uur en op zondag van 12:00 tot 19:30 uur.

Download menukaartDownload menukaart

Alleen de beste producten

Erg lekker, liefst lokaal, direct van de boer en waar mogelijk biologisch…. De beste ingrediënten voor ons “feel good” food!

Maak direct een afspraak

geef een ontspannend cadeau

Gun een ander dit moment

Jouw verwen cadeau voor een bijzonder iemand

Prijzen &
Arrangementen

Wij bieden gedurende het hele jaar diverse arrangementen, zo is er altijd één die aansluit bij jouw “feel good”-behoefte.

Behandelingen

Een keuze uit (één van) onze rustgevende behandelingen maken jouw ultieme “feel good” wellness dag compleet.

Sauna's & Ruimtes

Top Alivio biedt een ruime keuze aan verschillende sauna’s, maar ook de overige ruimtes dragen bij aan een heerlijk “feel good” moment van totale ontspanning.

Acties & events

Top Alivio organiseert regelmatig bijzondere events en leuke acties, hou deze website in de gaten of schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.