Skip to content Skip to footer

Durf ik ‘m te nemen, die hobbel?!

“En Sjoerd, heb je nog goede voornemens?”, ik kan er helaas niet omheen deze periode. De start van een nieuw jaar betekent een wedloop van goede voornemens. Die later in het jaar evenzo vaak verzanden in de bekende smoesjes en de realiteit van alledag. Begrijp me niet verkeerd, ik doe hier net zo hard aan mee.

Ieder jaar weer heb ik een lijstje van dingen die ik toch echt anders wil doen of überhaupt wil gaan doen. Ook dit jaar weer… Mijn hobbel van dit jaar (en vele jaren hiervoor) is de angst om uit mijn comfortzone te stappen. Niet altijd handig voor een zelfstandig ondernemer, dat weet ik. Zojuist zat ik om de tafel met mijn communicatie adviseur en volgens haar werd het tijd om op marketing gebied een nieuw project aan te gaan. En eigenlijk vind ik dit zelf ook wel, maar ja…Is het financieel haalbaar, zal ik een flater slaan, stel ik straks mijn geliefden of mijn medewerkers teleur? En ben ik niet al druk genoeg?!

Ik heb mijn adviseur beloofd om uiterlijk deze februari actie te ondernemen, er is zelfs een handjeklap op gegeven. Ze rekent op mij!

OK, laten we het gewoon eens doen, jij en ik: neem die hobbel en stap uit je comfortzone! Ik ga deze maand mijn uitdaging aan, pak jij jouw handschoen op!?
Laten we ons extra inspannen om straks te kunnen genieten van de waardering….en als beloning even heerlijk ontspannen! Dat kan dan weer mooi bij mij, een dagje heerlijk genieten bij Top Alivio.

Dus… heb jij nog goede voornemens? ;-)

Sjoerd Peters
Top Alivio
“Feel Good Spa & Food”

Over ons
Bij Top Alivio draait alles om je “goed voelen”. Wij willen dat onze gasten zich speciaal voelen en zich volledig kunnen ontspannen in een mooie omgeving, waarbij puur genieten centraal staat!
Openingstijden
Ma gesloten
Di – Do 10.00 – 22.30 uur
Vrij – Za 10.00 – 23.00 uur
Zo 10.00 – 21.00 uur
Wo Damesdag
Contact
TOP ALIVIO
Heythuyserweg 1, 6085 NH Horn
schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze acties & events

Top Alivio Feeldgood Spa & Food © 2023. All Rights Reserved